avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,o hotarare de sedinta care nu cuprinde ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,o hotarare de sedinta care nu cuprinde aspecte importante ...

Buna ziua,o hotarare de sedinta care nu cuprinde aspecte importante discutate cum ar fi faptul ca martorul reclamantului a recunoscut ca a mintit cum poate fi corectata..?

Alte discuții în legătură

Judecătorul a luat în considerare la aplicarea pedepsei doar declarațiile martorilor mincinoși. pot obține înregistrarea ședinței de judecată pentru a demonstra asta? viorelv viorelv În proces au fost audiați mai mulți martori, unii au spus adevarul altii au mințit, cei care au mințit sunt rude cu inculpatul insa judecătorul le i-a ... (vezi toată discuția)
Copie audio inregistrare sedinte judecata sile2011 sile2011 buna ziua va rog sa imi spuneti ce se poate face in acest caz. la un termen de judecata, martorul reclamantului declara ca nu a fost prezent cand sa incheiat ... (vezi toată discuția)
Avocatul m-a fãcut tâlhar în fața instanței! camptour camptour Bună ziua. În data de 25 a avut loc o ședință, în care eram parte civilă, în calitate de reclamant, pe fond-stabilire program vizită minori. ... (vezi toată discuția)