avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare!Aseara stateam intr o parcare cu mai multe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare!Aseara stateam intr o parcare cu mai multe persoana ...

Salutare!Aseara stateam intr o parcare cu mai multe persoana si deodata o bucata de copac s-a rupt din senin si a cazut pe 2 persoane si pe alte masini.Eu am fost accidentat si transportat la spital,prezentant 2 fracturi de membre si concediu medical,cealalta persoana a prezentat niste lovituri grave si sunt curios daca as putea da in judecata primaria si daca ar avea rost sa continui niste demersuri ca am inteles ca de multe ori nu castiga nimeni procesul in fata primariilor.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Accident rutier, refuz de despagubire din partea vinovatului geoman geoman am fost implicat intr-un accident rutier la care eu nu am fost vinovat am trecut in intersecie pe culoarea verde iar cealalta persoana pe culoarea rosie la ... (vezi toată discuția)
Bună, am fost victima unui accident rutier (pasager loc dreapta), ... AlexaDia AlexaDia Bună, am fost victima unui accident rutier (pasager loc dreapta), în urma căruia m am ales cu o fractura de orbită. Practic \'\' podeaua\'\' de sub ochi s ... (vezi toată discuția)
Accident rutier giurgiu_m_b giurgiu_m_b buna ziua, am nevoie de niste lamuriri. in data de 6 ian. 2010, am avut un acident rutier, care s-a soldat cu o victima, adica unul dintre pasageri s-ia ... (vezi toată discuția)