avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Incompatibilitate viza CFP
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Incompatibilitate viza CFP

Buna ziua,
O persoana care lucreaza intr-o institutie publica si acorda viza CFP se afla in incompatibilitate daca este expert contabil si are propria firma de contabilitate? In acelasi timp, persoana a acordat viza CFP in perioada in care avea poprire pe salariu - aceasta este o situatie de incompatibilitate? Mentionez ca este personal contractual, nu functionar public.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate viza cfp octavian70 octavian70 Buna ziua, O persoana care lucreaza intr-o institutie publica si acorda viza CFP se afla in incompatibilitate daca este expert contabil si are propria firma ... (vezi toată discuția)
Decizia directorului si viza de legalitate a consilierului juridic Ramona24 Ramona24 Pe deciziile emise de directorul unei institutii trebuie pusa si viza de legalitate a juristului? (vezi toată discuția)
Contestatie dispozitie primar sofia1975 sofia1975 doresc sa ma sfatuiti!Lucrez intr-o institutie publica si seful nostru...adica primarul a emis o dispoztie in 2004 prin care a acordat indemnizatie de ... (vezi toată discuția)