avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acum doi ani, am fost agresat in lift. Am fost lovit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acum doi ani, am fost agresat in lift. Am fost lovit la cap si ...

Acum doi ani, am fost agresat in lift. Am fost lovit la cap si am căzut rău. Am chemat politie si o ambulanta dar, cu mare surpriza, polițistul mi-a spus ca, pentru a completa plângerea, ar trebui sa merg la Medicina Legala, pe picioarele mele si sa obțin un raport.
Întrebarea este: daca mi s-întâmpla ceva grav, trebuie sa tot aștept sa mă revin si pot sa mă plimb pana la Medicina Legala sau exista o limita după care spitalul sesizează Medicina Legala sau Politie sau ceva așa?
Mulțumesc pentru timpul acordat?

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica BStefan BStefan Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Agresiune si lovituri grave pink425 pink425 am si eu o problema !! ... in luna aprilie a anului trecut am fost agresat de 3 persoane in stare de ebrietate ,am primit 3 lovituri cu o bata spate(pe ... (vezi toată discuția)
Am fost batut de agent rau pentru neoprire la semn mirel18 mirel18 Va rog un raspuns sigur pr problema mea. Am sa fiu foarte scurt . Acum o saptamana nu am vazut agentul cand mi a facut semn sa opresc pe la ora 23:00 ... (vezi toată discuția)