avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intru din septembrie in ultima luna de activitate in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intru din septembrie in ultima luna de activitate in MAI, la ...

Intru din septembrie in ultima luna de activitate in MAI, la data implinirii a 48 ani, 24 ani, grupa si cateva luni, as dori sa stiu cum se calculeaza dupa legea noua daca imi aleg ultimele 13 luni pentru calcul iar urmatoarea adica septembrie va fi luna deschiderii dreptului la pensie , luna in care o sa-mi iau concediu. Nu intra in ultimele 13 luni necesare, si pe care le aleg pentru calcul la pensie, vreau sa stiu daca ma va afecta, se multumeste!

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil indemnizatie444 indemnizatie444 Buna ziua, Mie mi s-a marit salariu de 2 luni, iar in luna octombrie 2019 voi intra in concediu medical 30 de zile ca ma operez. Sunt programat in aprilie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului edemy edemy sotia mea actualmente se afla in concediu pentru crestera copilului si la sfarsitul lui iunie 2012 termina cei 2 ani de cand este in concediu,dar tin sa ... (vezi toată discuția)
Concediu mela2008 mela2008 As avea doua intrebari referitoare la acelasi subiect: 1. In cazul in care nasterea are loc spre ex. in 14 martie 2011 care luni sunt luate in considerare ... (vezi toată discuția)