avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire imobil fara terenul de sub casa. In actul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire imobil fara terenul de sub casa. In actul de mostenire ...

Mostenire imobil fara terenul de sub casa. In actul de mostenire este trecuta sintagma: ...dreptul de proprietate asupra imobilului situat in ... compus din una casa din caramida..., situata al adr de mai sus pe un teren loc de casa in suprafata de ... invecinat ... Intrebarea ar fi daca s-a mostenit si terenul pentru ca de la cadastru ni s-a spus ca ar trebui sa facem o scriere de titlu de proprietate la primarie pentru teren.

Alte discuții în legătură

Problema foarte greu de rezolvat, cadastru si furt din proprietatea mea Hamarsold1234 Hamarsold1234 Tatalui si unchiului meu i s-au revendicat de catre o primarie un teren intravilan de 21502 mp. ( Atentie terenul este intravilan, nu extravilan). Putin oameni ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot intabula proprietatea pentru ca am teren mai mare decat in acte tata_mosu tata_mosu Acum 30 de ani am cumparat o proprietate in intravilan si doresc sa o intabulez.Nu pot deoarece in urma masuratorilor facute acum,reiese ca am cam 70 m2 in ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate peste act de vanzare cumparare parinti copil akub akub buna ziua. exista un titlu de proprietate emis pe toata suprafata de teren inclusiv casa in care sunt trecuti ca mostenitori toti copiii, insa tatal meu avea ... (vezi toată discuția)