avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intrebare bani chirie pt. procurori
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intrebare bani chirie pt. procurori

Buna, sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva mai destept si priceput decat sunt eu cu un detaliu legat de legile care determina/influenteaza/afecteaza privilegiile procurorilor. Si mai specific: poate un procuror sa incaseze acel ajutor de chirie lunar daca are o proprietate pe numele lui? In lege am vazut ca scrie clar ca daca el, partenerul sau copiii au proprietati pe numele lor nu mai e cazul. Sau exista exceptii de la lege care permit incasarea acelei sume destinate chiriei?
Multumesc, cu respect.

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere cu clauza de subînchiriere adrian_velicu adrian_velicu Bună seara, Mă confrunt cu urmatoarea situatie: eu PF am un contract de inchiriere al unui apartament intr-un imobil, cu un SRL care a expirat la ... (vezi toată discuția)
Camerele de supraveghere! sidneyshaw sidneyshaw Furt din masina in parcarea la un Mall. Din cauza claritatii imaginii politia nu poate sa vada concret cine a furat nici macar masina cu care a venit ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare prima casa(privilegiul vanzatorului) Catala Catala Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati in ce masura ne putem proteja, in calitate de vanzatori in cadrul unui contract de vanzare-cumparare prin Prima Casa in ... (vezi toată discuția)