avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Recomandata trimisa de politia locala in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Recomandata trimisa de politia locala in casuta postala

Buna ziua

Am avut o situatie acum o saptamana cand a trebuit fortat de situatie intr-o seara sa arunc la gunoi niste troace era duminica seara tarziu (urma luni sa sun la serviciul salubrizare). Cineva m-a reclamat, iar dupa 30 de minute a venit un echipaj de la politia locala si mi-a cerut numele prenumele si numele parintilor. Ciudat... Apoi au scris pe o agenda de-a lor. Ieri am primit la cutia postala un aviz sa ma duc la posta sa ridic o recomandata. Va trebui sa ma duc luni sa vad despre ce e vorba. Oare ce sa fie? Credeti ca este amenda totusi? Ma gandesc ca daca era amenda ma amenda pe loc. Ce parere aveti? (stiu, voi vedea luni si revin cu informatii). Ce poate sa scrie in acea recomandata, sau doar avertisment.
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2024
knight, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 7 Iulie 2024
In plicul de la posta, exista posibilitate sa va fie comunicat [procesul-verbal de sanctionare.
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditexpress bandi2 bandi2 buna seara. am cumparat apartamentul,acum 3 ani. de vre o 5 luni,tot vine o scrisoare la adresa mea,dar pe un alt nume...pana acum,nu am deschis ... (vezi toată discuția)
Expertize judiciare elena13 elena13 Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie stationare trecere pietoni Valentinafrangu Valentinafrangu buna seara. am primit astazi un telefon de la Politia Romana c-am fost filmata in timp de stationam pe o trecere de pietoni, asteptand o livrare de mancare, si ... (vezi toată discuția)