avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am hotararea cu dispozitivul urmator : Obliga paratul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am hotararea cu dispozitivul urmator : Obliga paratul la plata ...

CALCUL CORECT SALARII RESTANTE
Am hotararea cu dispozitivul urmator : Obliga paratul la plata diferentelor salariale actualizate cu indicele de inflaţie şi la care se va adăga dobânda legală penalizatoare de la data scadenţei drepturilor şi până la data plăţii efective. Cine poate face corect aceste calcule ca cei de la resurse zic ca nu au program sa calculeze cu inflatie si dobanzi legale?
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2024
tory_bei, utilizator
Cel mai recent răspuns: tory_bei , utilizator 21:03, 12 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti apela la un executor judecatoesc sau la un expert contabil autorizat.
Cheltuiala cu aceste calcule se recupereaza de la parat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am castigat un proces privind salarii restante. decizia ... tory_bei tory_bei Buna ziua. Am castigat un proces privind salarii restante. Decizia tribunalului este: Obligă pârâta la plata drepturilor salariale restante actualizate cu ... (vezi toată discuția)
Urgent.....! dana131 dana131 Va rog un ajutor din partea dumv, pentru a -mi recupera salariile castigate in instanta ce trebuie sa fac mai departe ?ce acte imi trebuiesc la executor ... (vezi toată discuția)
Va salut ! sunt angajat la o institutie bugetara. in urma unui ... Alexandru16 Alexandru16 Va salut ! Sunt angajat la o institutie bugetara. In urma unui proces colectiv,am avut castig de cauza in doua procese,pentru niste drepturi banesti. Dupa ... (vezi toată discuția)