avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o mică afacere în Italia, o voi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o mică afacere în Italia, o voi închide deoarece ...

Bună ziua! Am o mică afacere în Italia, o voi închide deoarece spațiul unde-mi desfășor activitatea este închiriat. Proprietarul imobilului vrea să-l vândă,pentru ca să-i eliberez imobilul înainte să expire contractul de chirie am ajuns la un acord, este vorba de câteva zeci de mii de euro. Dacă transfer aceşti bani în România trebuie să-i declar la fisc? Trebuie să plătesc taxă ,impozit pe aceşti bani? Menționez faptul că sunt rezident în Italia de 23 ani, deci,toate taxele le plătesc în Italia. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Vanzare casa narcisa109 narcisa109 Buna seara, Daca am vandut anul trecut un apartament si am cumparat altul in alta localitate al aceluias judet, platind taxele (enorme) la notariat, iar anul ... (vezi toată discuția)
Fotograf de nunta care lucreaza principal cu clienti americani George Novac George Novac Buna, sunt un fotograf de nunta care lucreaza principal cu clienti americani. As vrea sa inchid firma in italia si sa deschid in Romania. Vreau sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Fiscul sechestru pe imobil la pfa? Tarzan2012 Tarzan2012 Mama mea are PFA,lucreza in comert. La un moment dat,varsta si boala isi pune amprenta asupra ei. Criza face parte si ea din acest lucru. Nu mai merge ... (vezi toată discuția)