avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializare produse OUTLET
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializare produse OUTLET

Buna ziua,am o intrebare care imi da batai de cap.Am achizitionat produse OUTLET pentru casa,gradina,copii etc de la o firma din Romania,ei la randul lor au adus-o din Olanda,eu doresc sa o vand pe emag si internet,credeti ca asi putea avea probleme legale daca o comercializez dat fiind faptul ca compania mama fac acelasi lucru pe web saite-ul lor din Romania sau EMag?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Platforma marketplace globala Costan Radu Stelian Costan Radu Stelian Buna ziua, Doresc sa construiesc un site (marketplace) pe o platforma unde pot vinde mai multi oameni. Adica eu construiesc site-ul, il promovez iar ... (vezi toată discuția)