avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune in urma unui cetatean cu dubla cetatenie, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune in urma unui cetatean cu dubla cetatenie, domicilul ...

Tatul nostru cu cetatenie dubla si domicilul in Germania a decedat si a lasat mostenire in Germania si in Romania. Se fac doua successiuni, in Germania si Romania? Sau numai in Germania? Si pe urma care este urmatorul pas? Trebuie mers la notar in Germania si in Romania?
Multumesc in avans
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2024
Gabso, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenirea unui american leorot leorot Buna ziua, Am o problema mai rar intalnita. Fratele bunicului meu patern a decedat in America acum 8 ani, fara urmasi. Avea 98 de ani.De pe urma lui nu a ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez? dragan dragan Tatal meu a murit in urma cu o luna la Viena. Mama vitrega renunta sa imi faca o copie a cetificatului de deces al tatalui meu. Si nu vrea sa imi dea partea ... (vezi toată discuția)
La obtinerea certificatului de mostenitor este necesara transcrierea certificatului de deces? florentinacostescu florentinacostescu Buna ziua , mama mea a decedat acum 8 luni in Germania, avand dubla cetatenie , germana si romana , si ultimul domiciliu in Germania.In anul 2006 a facut un ... (vezi toată discuția)