avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate emis gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate emis gresit

Ce se poate face daca titlu de proprietate este emis cu o suprafață greșită?

Bună ziua!
Va rog sa ma ajutați cu un sfat referitor la o situație pe care o am cu un titlu de proprietate emis din 2003 cu o suprafață greșită.
Este vorba de 6400 mp ( s-a gresit cu un 0 in plus)pe titlu original iar pe cotor sunt 640 mp.
Mi s-a spus de la primarie ca cei 640 mp apartin altei persoane care pana in momentul de fata nu i-a revendicat. Menționez ca eu conform titlului de proprietate am dreptul sa fac demersurile pentru intabulare ( documentația topografica este facuta). Mi s-a respins documentația de la cadastru pe motiv ca trebuie modificat titlul după suprafața care se regăsește pe cotor.
Menționez ca de la emiterea titlului de proprietate și pana în prezent eu am plătit impozit la primărie inclusiv pe cei 640 mp care primaria susțin ca aparțin altei persoane.
În situația de fata ce pot sa fac?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

De ce nu mi s-a aprobat intabularea la tot terenul mostenit? ionut daniel ionut daniel Buna ziua,am mostenit un teren de o suprafata de 12700 mp din care 1000 mp curti contructii si .,din care OCOT a aprobat dupa succesiune pentru intabulare ... (vezi toată discuția)
Mai pot face ceva pentru a recupera o suprafata de teren? dragos irina dragos irina acum 2 ani ne-am intabulat o casa cu gradina. In titlul de proprietate apaream cu 56 de arii,la masuratoare nu a iesit numai 50 de arii. Topograful a spus ca ... (vezi toată discuția)
Granituire si revendicare vasilix vasilix Buna ziua . As dori parere avizata in ceea ce priveste situatia mea. Am un teren compus din curti cladiri si gradina pe care am dobandit titlul te ... (vezi toată discuția)