avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! În momentul de față sunt sub control ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! În momentul de față sunt sub control judiciar ...

Bună ziua! În momentul de față sunt sub control judiciar și trebuie să mă prezint pentru semnătură de trei ori pe săptămână. Când mi s-a prelungit controlul judiciar, procurorul mi-a spus că va fi cu o frecvență de semnătură mai redusă însă acest lucru nu s-a întâmplat și a trecut mai bine de o lună, astfel că am întrebat organul care se ocupă de supravegherea mea dacă se poate reduce frecvența de semnătură iar acesta mi-a spus că nu dorește și că alții merg și de 5 ori pe săptămână, ca se poate și mai rău.

I-am spus că așa a zis procurorul iar acesta mi-a răspuns că dacă aceasta este dorința procurorului să-l sune.

Ce pot face în această situație? Nu am posibilitatea să iau legătura cu procurorul pentru a-l transmite să îl sune și oricum mi se pare deplasat să fac asta

Alte discuții în legătură

Prelungire control judiciar keysersoze keysersoze Buna ziua , dupa 160 de zile de arest preventiv ,judecatorul de drepturi si libertati m-a plasat sub control judiciar. La aceasta ora sunt inca in faza de ... (vezi toată discuția)
Program de prezentare la politie - control judiciar - MiroslavVasilescu MiroslavVasilescu Buna seara, Cum vi se pare un program de prezentare la politie de 3 ori pe saptamana timp de 60 de zile? Exista vreo lege in acest sens? Multumesc. (vezi toată discuția)