avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila servicii curierat internaționale?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila servicii curierat internaționale?

Poate sa imi ofere cineva o monografie contabila servicii curierat intracomunitare?
Clientul meu, firma romana, platitor de TVA in RO, si impozit micro lucreaza pentru o casa de expeditii cu sediul in Bulgaria. El imi aduce bonuri fiscale de combustibil, bonuri pentru rovigniete, facturi pentru piese auto, atat in euro, cat si in lei si, cand se intoarce in tara, face o factura in euro fara TVA catre firma din Bulgaria cu contravaloarea a tot ce-a cheltuit in afara. Ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila si fiscala pentru aceasta speta?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Facturare combustibil polonia me.elena me.elena Buna ziua Ma ocup de contabilitatea unei firme de transport international care mai nou la alimentarile pe care le fac masinile cu combustibil din Polonia si ... (vezi toată discuția)
Factura fara tva, emisa in ro (?) EQUANT EQUANT Buna ziua, In speranta ca ma poate cineva ajuta cu o lamurire, va expun urmatoarea problema: Detin o masina cumparata din afara (Germania), care ... (vezi toată discuția)
Servicii transport intracomunitare GHERMAN ALINA GHERMAN ALINA va rog sa mi raspundeti la urmatoarea intrebare: O firma inregistrata in Romania , platitoare de TVA efectueaza transport de marfuri pentru firme din ... (vezi toată discuția)