avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BUNA ZIUA. am un dosar de executare care are ca obiect ...
Discuție deschisă în Executare silită

BUNA ZIUA. am un dosar de executare care are ca obiect executarea ...

BUNA ZIUA.
am un dosar de executare care are ca obiect executarea veniturilor debitorului ca urmare a neplatii pensiei de intretinere in valoare de 5600 euro., suma care a fost hotarata prin sentinta judecatoreasca de punere in executare pentru suma de 5600 de euro.
Debitorul, tatal celor doi copii este insolvabil pe o perioada de trei ani .
suma de 5600 de euro reprezinta neplata pensiei din 2019 pana in anul 2021( nu am facut o alta cerere de modificare a sumei) .În septembrie 2020 a inceput sa plateasca 1200 lei . acest fapt a stat la stabilirea sumei de 5600 de euro ; deci executorul stia de aceste sume .

acum execuroul imi cere sa fac o CERERE DE INCHIDERE DOSAR SI SA PLATESC ONORARIU DE EXECUTARE DE 3600 LEI
Mentionez ca am platit Cheltuielile de executatre pe care mi le a cerut .

INTREBARE:
EU TREBUIE SA FAC CEREREA DE INCHIDERE DOSAR???? eu nu mi doresc.
SI SA PLATESC ONORARIU????

Alte discuții în legătură

Incheiere executor - abuz, incalcarea legilor ioan 33 ioan 33 La 31-07-2018 am primit Somatia de executare 1200/2017, precum ca sunt executat de fosta sotie pt neplata pensiilor - cum ca as fi platit cantitati lunare mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Buna seara, Am si eu urmatoarea speta: - in aprilie 2009 se incepe executarea silita pentru recuperarea pensiei alimentare neplatite in numar de 5 (care nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa semnalez o situatie legata de un dosar executare ... Mirela42 Mirela42 buna ziua As dori sa semnalez o situatie legata de un dosar executare pe numele fratelui meu. Acesta a primit o instiintare de executare silita preluat de un ... (vezi toată discuția)