avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFI medic -prestari servicii medicale la domiciliul ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFI medic -prestari servicii medicale la domiciliul pacientilor

Buna ziua.
Un PFI avand ca obiect prestari servicii medicale cod caen 8622, poate incheia contract de prestari servicii cu o persoana fizica? Concret un medic in calitate de prestator al PFI-ului fara sediu profesional, poate efectua consultatii la domiciliul pacientilor?
Contract de colaboare cu alte persoane juridice/fizice vad ca e posibil, insa intreb acest aspect cu consultatiile la domiciliu pt a nu fi considerata activitatea mea dependenta din moment ce voi avea un singur contract de colaborare.
Ceva ordin/lege pt PFI la medici care sa descrie mai detaliat activitatile pe care le poate efectua un PFI gasesc?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Intenționez să imi extind activitatea. Michelle23 Michelle23 Bună ziua! Actual activez ca PFI pe codul CAEN 8622, fiind înregistrat la ANAF, cu sediul fiscal la adresa din buletin. Intenționez să imi extind ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii ca pfi alex.v alex.v Buna ziua. Vreau sa ma autorizez ca Persoana Fizica Independenta (PFI) ca sa nu mai am de-a face cu sistemul, asta desi denumirea/activitatea PFI in cazul ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon tva - medic oftalmolog, care are o societate comerciala balanescuadrian balanescuadrian Buna ziua, Un medic oftalmolog, care are o societate comerciala cu cod CAEN 8622 - activitati de asistenta medicala specializata, are incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)