avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract V-C auto cu cota parte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract V-C auto cu cota parte

Buna ziua,

Ma confrunt cu o mica problema la
care nu i-am gasit rezolvare si cei de la.primarie nu ma ajuta. Se da o masina mostenita cu cota parte 1. 62.5 si partea 2. 37.5 cei de la sector 4 mi-au refuzat contract doar cu persoana care e pe civ si mi-au specificat sa refac contractul cu ambii vanzatori lucru pe care l-am facut ca acum sa revina sa-mi zica iar sa le fac separat cu cota de detinere. Ideea este sa refac contractul individual cel de pe drpciv si sa mentionez cota de detinere la obiectul contractului unde sunt trecute datele.masinii?
Mentionez ca o persoana are domiciul pe raza altui sector cei din s4 specificand in mesaj ca acel contract sa fie vizat de cei din sectorul unde are domiciliul dar masina este inscrisa practic la s4 si tot aici a platit si impozitul fiind cota parte !

Va multumesc !
Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Transcriere drept proprietate autovehicul cu sechestru gunofbrixton gunofbrixton Buna seara! In data de 19.09.2023 am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica din Bucuresti, inregistrand copiile contractelor atat la DITL Sector ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune vali_c vali_c Speta: Persoana I a decedat de curand. I a lasat in urma sotia si 5 copii. I a detinut un apartament impreuna cu sotia. Tatal lui I a decedat in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)
Drept la apartament IKALIKA IKALIKA Tatal meu a avut un apartament cumparat de el. A cunoscut o femeie si a vandut apartamentul. Impreuna cu aceasta au cumparat un alt apartament . Pe contractul ... (vezi toată discuția)