avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Mi s-a intabulat un imobil in cf în baza ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Mi s-a intabulat un imobil in cf în baza documentației cadastrale ...

Mi s-a intabulat un imobil in cf în baza documentației cadastrale . După un an o alta persoana a făcut cerere de reexaminare asupra cf-ului meu la ocpi fără sa aibă inițial o alta cerere în baza căruia sa ceara ceva ci limitându-se la a cere sa reverifice cful . Aceasta reexaminare a fost respinsa și acum a făcut plângere împotriva incheieri de cf . Vroiam sa întreb care e procedura preliminara înainte de a se putea adresa instantei eu știam ca e necesar sa facă o cerere inițială ca apoi se poată ataca soluția prin reexaminare și plangere apoi. În speță el a făcut doar reexaminare la încheierea mea după un an și apoi a făcut plangere impotriva incheieri de carte funciara

Alte discuții în legătură

Completare acord mediere dupa pronuntarea hotararii aura6699 aura6699 In 2012 in baza acordului partilor (mediere), instanta a pronuntat o hotarire de expedient in proces partaj bunuri comune. In 2014 oficiul de cadastru a ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala Liulica Gina Liulica Gina O documentatie cadastrala intocmita de un autorizat si depusa la OCPI nu este verificata de functionarii OCPI, nu au aceasta obligatie sa verifice partea ... (vezi toată discuția)
Notarea plangerii in cartea funciara urmare a cererii din textul plangerii godspeed godspeed Am depus plangere impotriva incheierii de respingere a cererii de intabulare. Motivul respingerii este suprapunerea cu o parcela deja intabulata. In plangere, ... (vezi toată discuția)