avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... AJUTOR CU PRIVIRE LA ORARUL A DOUĂ CLASE SIMULTANE.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

AJUTOR CU PRIVIRE LA ORARUL A DOUĂ CLASE SIMULTANE.

Bună dimineața!Sunt cadru didactic titular la o școală din mediul rural. Din septembrie voi avea două clase în regim. simultan I și a II-a. Conducerea școlii îmi impune să lucrez după un program fracționat în sensul că de la ora 8 până la 10 cu o clasă,apoi 2 ore cu ambele si incă 2ore cu cea de a doua,respectiv până la orele 14.
Am căutat o prevedere legală în acest sens și nu am găsit nicăieri,ba dimpotriva, explicația termenului*simultan este aceea că se lucrează cu ambele clase în acelasi timp.
Aș dori să știu dacă acest program îmi poate fi impus de către conducerea școlii în baza cărui act normativ ?Si daca nu mi se poate impune cu.m as putea să mă apăr cu argumente legale?
Multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2024
marianapruteanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Restrangere de activitate Mbcristina Mbcristina Sunt profesor de matematica si anul trecut la scoala unde predau, fiind doar 8 clase (32 de ore), pentru stabilirea profesorului cu norma intreaga s-a facut ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)
Catedra rezervata katushka katushka Buna ziua, am intrat in CIC in 2016, fiind singurul titular pe specialitatea geografie in scoala resp , cu norma intreaga (18 ore). Ulterior, numarul de clase ... (vezi toată discuția)