avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte cadastru și intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte cadastru și intabulare

Acte cadastru și intabulare
Bună ziua ! Vă rog să îmi spuneți dacă se pot folosi actele de cadastru obținute după succesiunea facuta după tatăl meu acum 10 ani și acum la succesiunea după mama mea, sau trebuie sa scot altele. Menționez ca imobilul și terenul sunt aceleași. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2024
Ionita2205, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate in baza certificatului de mostenire ContSters341336 ContSters341336 Situatia mea este una foarte dificila. Mama mea a mostenit de la parinti ei un teren de 180 mp. Terenul respectiv era de 1800 de mp a fost impartit in 5 copii ... (vezi toată discuția)
Succesiune laurabalan45 laurabalan45 parinti mei au murit tata in urma cu 18 ani mama in urma cu o luna acum vreau sa dezbat succesiunea eu cu fratele meu am facut o intelegere ca eu sa raman cu ... (vezi toată discuția)
Renuntare sau vanzare cota parte certificat de mostenitor? crindrix crindrix Buna seara ! va rog sa mi spuneti cum sa procedez si daca se poate sa mi primesc bani pe cota mea parte din certificatul de succesiune? in 1993 dupa ... (vezi toată discuția)