avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile angajatului Cum este cu dreptul angajatului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile angajatului Cum este cu dreptul angajatului la formare ...

Drepturile angajatului

Cum este cu dreptul angajatului la formare fără discriminare? Superiorul direct conform fișei postului trebuie să se ocupe de formarea angajatului? Dacă angajatul se duce către el și îi solicită ajutor în îndeplinirea sarcinilor de lucru sau îi solicită sarcini extra superiorul ierarhic nu ar trebui să îi ofere ajutorul sau să îi ofere sarcini în plus?
Dacă angajatul refuză participarea în team building din motive personale, este normal să fie întrebat care sunt acestea? Participarea la astfel de evenimente nu ar trebui să fie facultativă și cu acordul angajatului?
Dacă superiorul ierarhic îi solicită doar unui angajat lista cu activități zilnice și îl supraveghează amănunțit doar pe acesta nu înseamnă ca este discriminare?

Alte discuții în legătură

Alte sarcini din REMAT REMAT Ce intelegeti prin \"Executa orice alte sarcini dispuse de seful ierarhic superior/conducerea societatii?#-o (vezi toată discuția)
Fisa de post utilizator15 utilizator15 Fraza\" Respecta si duce la indeplinire toate dispozitiile date de un sef ierarhic superior\" intr-o fisa de post este legala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Roi sau fisa postului? LoredanaSTG LoredanaSTG Buna ziua, Eu am fisa postului cu sarcini foarte clar stabilite (fara nici un articol final de genul : \"si orice alta sarcina din partea managerului ... (vezi toată discuția)