avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua,..acum 3 săptămâni am ieșit din ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua,..acum 3 săptămâni am ieșit din insolvență plătind ...

Buna ziua,..acum 3 săptămâni am ieșit din insolvență plătind o datorie integral către o bancă. Bun,sunt mulțumit că am scăpat de datorii chiar daca am platit integral creditul pe plan de rambursare. 92.000 lei.Verific in biroul de credit și arată bine scoringul și nu am alte bănci.Dar ieri m-am trezit cu o poprire pe cont de la o altă bancă, fiind o linie de credit de la firma fostei neveste in care am semnat ca și codebitor. Într-adevăr am avut o poprire pe un cont in 2018 timp de 3 luni apoi sa ridicat deoarece era garantat creditul.
De atunci nu am avut poprire ca să știu de acest credit , dar doamna executor îmi spune că poprirea este activă din 2018 dar cum este posibil să nu se vadă în BC și nu am avut de atunci poprire pe cont?
Întrebarea mea este despre cei de la insolvență,..nu aveau obligația să verifice dacă am sau nu mai multe credite,.. așa am ieșit în insolvență doar cu un credit plătit și nu mi se pare corect sa am acum alte datorii de 70.000 lei. Am luat legătura cu cei de la insolvență și mi-au spus că de ce nu le-am apus de creditul nr.2 și că mai pot sa intru in insolvență peste 5 ani. Ajutați-mă să înțeleg ce este de făcut? Ce-i de la insolvență mai pot relua totul pt că am platit creditul acela integral cu 92.000 lei?
Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Informare raportare biroul de credit AdrianaM AdrianaM Buna seara, Pe scurt. M-am trezit in Biroul de credit pt o datorie aferenta unui credit contractat la CEC in 2018. Acel credit trebuia sa fie preluat de ... (vezi toată discuția)
Partaj florinjalba florinjalba Am divortat recent. Cat am fost casatoriti am luat un credit de nevoi personale, fara ipoteca. Eu sunt debitor iar fosta este codebitor. acum mai sunt de ... (vezi toată discuția)
Executare silită după 3 ani lorenamartin lorenamartin Bună ziua! Mă aflu într-o situație pe care nu știu cum s-o rezolv. În anul 2018 mi-am făcut un credit tip IFN, care nu a fost achitat, ultima plată ... (vezi toată discuția)