avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DESCHIDERE SUCCESIUNE Familie decedata, fara copii , ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DESCHIDERE SUCCESIUNE Familie decedata, fara copii , el a decedat ...

DESCHIDERE SUCCESIUNE
Familie decedata, fara copii , el a decedat primul si ea ulterior, de la el a ramas un bun pt. care nu s-a facut succesiunea niciodata pana acum. Bunul este un teren mostenit de el de la mama lui si ea decedata la momentul improprietaririi-punerii in posesie dupa 1990,
El are frati decedati care si ei au mostenit parte din acel teren, dar care au copii.
Ea are frati decedati fara copii. Cine poate face succesiunea acestui teren ?

Alte discuții în legătură

Succesiune este adevărat că rudele din partea decedatului, ... tory_bei tory_bei Succesiune Este adevărat că rudele din partea decedatului, acesta neavand copii, nu au dreptul la succesiune dacă acesta a decedat înaintea soției, la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! deschid acest subiect pentru cine îmi poate da un ... Frank29 Frank29 Bună ziua! Deschid acest subiect pentru cine îmi poate da un răspuns. În anul 2000 s-a întocmit un titlu in care sunt 4 persoane trecuți pe el, din care ... (vezi toată discuția)
Succesiune. drepturile sotului supravietuitor mihaela70 mihaela70 buna seara .as dorii sa-mi spuneti daca fratele a decedat si nu are copii , sotia lui poate sa deschida o succesiune dupa bunica fratelui , are vocatie ... (vezi toată discuția)