avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Persoana cu probleme psihice, deranjul linistii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Persoana cu probleme psihice, deranjul linistii publice, agresiune ...

Persoana cu probleme psihice, deranjul linistii publice, agresiune
O femeie in varsta de 70 de ani ne face zilele si noptile un calvar. Aceasta se trezeste intre orele 02:00 - 05:00 si incepe sa imite cainii in timp ce bate in poarta de tabla. Face lucrul acesta de peste doi ani su am tolerat comportamentul ei din respect pentru familia acesteia.
Problema este ca acum a inceput sa arunce cu o bucata de fier dupa cainii si copii de pe strada.
Recent, m-a asteptat sa plec la munca (la ora 05:30 spre Craiova) si a inceput sa imi agreseze verbal sotia si copilul.
La intoarcere am parcat masina si am intrebat-o ce are cu familia mea. Femeia respectiva s-a repezit dupa un lant si m-a lovit de dupa gard.
Am chemat politia care a venit insotita de ambulanta si aceasta a fost dusa la spitalul Obregia. Desi doctorii au dorit sa o interneze, femeia a refuzat si a plecat acasa cu o simpla reteta si diagnosticul "dementa".
Nepotul femeii si politia au solicitat internarea dar nu au reusit.
Ce solutii avem pentru internarea nevoluntara a acesteia?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Procedura internare nevoluntara bolnav psihic andreea307 andreea307 Buna ziua, va scriu deoarece eu si familia mea ne aflam intr o situatie disperata: fratele meu e bolnav psihic, a fost internat de 2 ori la 9, ultimul ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara-legea sanatatii mintale LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Avem o persoana in familie care de aproximativ 3-4 luni da semne de depresie psihica. Mentionez ca a fost internata o data la spitalul Obregia sub ... (vezi toată discuția)
Adolescent (17 ani) agresiv. care este rezolvarea în această situație? RadianG RadianG Buna ziua, Cum putem actiona pentru a reazolva acesata situatie in care, de ani de zile, un adolescent isi agreseaza, ameninta mama si bunica? Mai mult, ... (vezi toată discuția)