avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... -CIM incetat gresit-ce este mai bine sa fac: anulare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

-CIM incetat gresit-ce este mai bine sa fac: anulare incetare(siulterior trebuie reactivare?) sau corectie ? Buna ziua. Am incetat un CIM cu art 61c coroborat cu art 64 in ...

Buna ziua. Am incetat un CIM cu art 61c coroborat cu art 64 in urma propunerii de schimbare post pt un angajat apt conditionat, propunere refuzata (3 posturi refuzate). Neavand nici o informatie de vreun concediu medical pt zilele absente si nici o veste de la el nici pana azi, am inchis contractul cu data de 17.07.2024. Nu am stiu ca ar trebuie saii acord si in preaviz, iar daca el aduce certificatul medical decizia de incetare contract se va anula. Doresc sa anulez incetarea CIM in revisal prin corectie sau anulare incetare si sa activez CIM-ul. Pot face o corectie de incetare contract sau o anulare incetare CIM? Cum este mai bine? L-am informat pe email pe data de 17.07,de incetare, insa nu am primit nici un raspuns, nici la telefon nu raspunde. Cum pot corecta acesta eroare de incetare si sa activez CIM-ul?
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2024
Macesului, utilizator
Cel mai recent răspuns: Macesului , utilizator 14:39, 22 Iulie 2024
prin anulare incetare se activeaza CIM-ul.
Am anulat incetarea intocmai, va multumesc

~ final discuție ~