avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Acum 4 zile am fost implicată într-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Acum 4 zile am fost implicată într-un accident, ...

Bună ziua,
Acum 4 zile am fost implicată într-un accident, o femeie cu numere de străinătate m-a tamponat și proiectat în cel din fața mea după care a fugit de la locul accidentului, am sunat la 112 iar cei de la rutieră ne-au sfătuit să ne deplasăm dacă se poate la cel mai apropiat post unde am dat declarație și am primit autorizare de reparație. Care sunt șansele să fiu despăgubită atat eu cat și persoana în care am fost proiectată? În zona nu cred ca sunt camere, am reușit să iau numărul mașinii însă la cum se “mișcă” la noi lucrurile nu știu la ce să mă aștept.
A mai trecut cineva prin ceva similar? Ce mă sfătuiți să fac

Alte discuții în legătură

Tamponare pe autostrada trandafir2 trandafir2 Unde se declara o tamponare petrecuta pe autostrada Buc - Pitesti? Mai precis la care Birou/Sectie/Post de politie? (vezi toată discuția)
Reparatie masina inainte de finalizarea anchetei politiei PopescuOctav PopescuOctav Am avut masina parcata si o alta masina mi-a lovit-o. Soferul a fugit de la locul acidentului dar am apucat sa-i iau numarul, m-am prezentat la Politie ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate MariaNemteanu MariaNemteanu Am si eu o cunostinta care a avut un accident in urmatoarele conditii: -semnul de prioritate nu a fost vizibil din cauza frunzelor unui copac, -masina care ... (vezi toată discuția)