avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poluare excesiva automobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poluare excesiva automobil

Buna ziua, un vecin de al meu octogenar are o masina Dacia 1300 de prin 1970. Acest vecin se incapataneaza sa incerce sa isi porneasca masina periodic, sub geamurile mele, eu stand la etajul 1. Nu inteleg cum are ITPul in regula. Evident ca sta cam 30 minute cu motorul care scoate un fum oribil. O mai mestereste un vecin periodic si o mai urneste cativa km, dupa care istoria se repeta. Unde pot reclama faptul ca acest vecin ma polueaza excesiv? acest automobil este bun doar pentru fier vechi.
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2024
Anastasia gar, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcoane danuttan danuttan Ca orice om normal (zic eu) si grijuliu cu banii de intretinere,am inchis balcoanele cu termopan.Proprietarul de deasupra mea nu vrea sa-si inchida si el ... (vezi toată discuția)
Ce ziceti de un concurs cu teme de cultura generala? Lipanescu, Popescu si Asociatii - LSP.ro Lipanescu, Popescu si Asociatii - LSP.ro ce spuneti daca am face un concurs cu teme de cultura generala? ce premii va asteptati sa primeasca castigatorul? care credeti ca ar fi cea mai buna ... (vezi toată discuția)