avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut, am facut demersuri pentru recuperarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut, am facut demersuri pentru recuperarea carnetului de munca ...

Salut, am facut demersuri pentru recuperarea carnetului de munca predat 2011 , sunt si angajator ,dar si angajat....daca se tergiverseaza gasirea lui pot deschide dosarul de pensie cu o copie a carnetului meu de munca , pe care o detin?
Cel mai recent răspuns: costindinca , utilizator 15:53, 26 Iulie 2024
Cine tergiverseaza gasirea lui ?

La Casa de Pensii vi se cere si originalul carnetului.
Buna ziua, deocamdata am depus o petitie pe 19.07.ac si azi 23.07.ac am primit o confirmare semnata de un consilier cum ca acum ne adresam directorului CNNpp, si se va da o solutionare intr-un timp .....Ar trebui sa mentionez ca am copia scanata a carnetului de munca, sau pur si simplu sa astept...Multumesc mult pentru implicare !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copia scanata poarta stampila Casei de pensii?
Buna ziua, nu ! Am facut asta in calitate de angajator si angajat (2angajati/asociati) deci din proprie initiativa; am sanse sa fie valabila copia mea pentru deschiderea dosarului de pensie? Deja am primit un raspuns halucinant , sef la Cnnpp , la care nu am replica...cum ca carnetele au fost predate in 2008, si returnate la ITM , cand eu am inscrisuri din 2010!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scanarea carnetelor de munca s-a terminat la sfaritul anului 2014 ..prima data au fost prelucrate carnetele de munca...Fara original sau fara stampila "Scanat si arhivat" Casa de pPnsii ...., nu va ia in considerare