avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament. Sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament. Sunt divortata ...

Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament. Sunt divortata in strainatate (Marea Britanie) cu hotarare definitiva dar divortul inca nu a fost recunoscut in Romania. Este posibil sa semnez in nume propriu un antecontract urmand ca pana la semnarea contractului final de vanzare-cumparare sa am si starea civila divortata in Romania? Pana la finalizarea apartamentului si semnarea CVC urmeaza sa treaca 18 luni dar antecontractul trebuie semnat acum. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Căsătorie în străinătate si cumpărarea apartamentului AntonioHart AntonioHart Am cumpărat un apartament nou (încă în construcție), am plătit integral și am semnat un antecontract în februarie anul trecut. Luna aceasta ma voi ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui apartament geaninaemanuela geaninaemanuela Ce valabilitate poate avea in instanta un act de vanzare-cumparare de mana cu semnatura unui martor. Sa cumparat un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Contract vc fara proces verbal de receptie finala sacredfaith666 sacredfaith666 Buna ziua, am si eu o nelamurire: se poate incheia un CVC pentru un apartament dintr-un imobil pentru care PV de Receptie finala nu este inca eliberat? Am ... (vezi toată discuția)