avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am preluat pentru o perioada scurta de timp ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am preluat pentru o perioada scurta de timp departamentul ...

Buna ziua. Am preluat pentru o perioada scurta de timp departamentul de contabilitate si am o dilema legata de concediul de odihna a salariatilor pensionari. Cf regulamentului nostru toata lumea beneficiaza de 30 de zile lucratoare, inclusiv dumnealor. Am observat ca in sistemul de contabilitate sunt inregistrati cu 20 de zile odata cu cererea de acordare a indemnizatiei de concediu. exista cereri de concediu nereinregistrate, luate la mica intelegere. In cazul unui control ITM, pt a fi in regula(mentionez ca nu am acces la doasarul cu cererile de concediu, dar am acces la aplicatia pt a evidentia zilele de concediu in vederea calcularii salariilor, indemnizatiilor) cum ar trebuie sa fie luati in calcul, respectiv inregistrati dumnealor? au cate 60 ore lunar. Multumesc

Alte discuții în legătură

Sesizare itm pentru refuz concediu de odihna Bedelia Bedelia Lucrez la o firma de 10 luni, pana acum mi-am luat concediu doar 3 zile. Am verificat si in aplicatia interna si mai am dreptul la 16 zile de concediu(7 zile ... (vezi toată discuția)
Unde se depun actele pt conc. prenatal Adina I. Adina I. Buna ziua, In cazul unui concediu prenatal de o luna (si inteleg ca dupa nastere, minim 42 zile conc lahuzie, in acelasi regim de plata), unde anume se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna platit doar 75%? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa ma documentez in legatura cu plata concediului de odihna si anume: cum este posibil daca plec in concediu 21 de zile cat am dreptul....sa ... (vezi toată discuția)