Bună ziua! Îndrăznesc să vă deranjez cu câteva nelămuriri în ceea ce priveste continuitatea.
Am pregatit dosarul de continuitate in perioada prevăzută in calendar, am primit acordul, am trecut si de perioada de pretransfer, in care erau înscrise trei colege pe postul meu, dar au luat in alta parte si asa am scapat. Din diverse motive am vrut sa imi retrag dosarul de continuitate, doamna secretar spunându-mi ca l-a dus deja, in urmatoarele zile am fost sunata de catre domnul inspector, sa-mi spuna ca am pierdut continuitatea fiindcă nu am dus dosarul la isj. Dumnealui a inteles situatia mea si mi-a spus ca mai am o șansa sa depun continuitate atunci cand depun dosarul de titularizare, zis si facut, eu am vazut ca acolo era o cerere de continuitate pe articolul 87. Acum, am in fată urmatoarele situatii:
- am depus cerere de continuitate in perioada in care se faceau înscrierile pentru titularizare
- am definitivatul luat
- nota de anul trecut este 7,20
-nota de anul acesta la scris este 6,60 si media 7,45
- am vazut de curand articolul 4 alineatul 17, in care se precizează ca Învățătorul daca a predat im 2022-2023 la clasa pregatitoare, in 2023-2024, la aceeasi clasa, clasa întai, ar avea continuitate.
Întrebările mele sunt:
1) avand in vedere ca nu am luat peste 7 anul acesta, pot pierde postul
2) daca pierd postul, aleg in baza notei de anul acesta ca orice candidat, in ordinea mediilor? Sau aleg ultima, avand in vedere ca nu eu am refuzat postul.
Am si mers, am si sunat la Isj si mi s-a spus ca sunt Ocupați cu contestațiile.
Va multumesc anticipat!