avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau să divorțez de soțul meu cu care am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau să divorțez de soțul meu cu care am fost căsătorită ...

Vreau să divorțez de soțul meu cu care am fost căsătorită o jumătate de an ,suntem separați in fapt de 1 an și 7 luni datorita faptului că el mi-a părăsit.Lucreaza în străinătate ,nu știu exact in ce tara și nu dorește să vina in tara pentru divorț la notar .Ce pot sa fac ? In cazul in care depun cerere de divorț la judecătorie unde i se trimite citația ? Menționez că el are adresa din buletin identica cu adresa la care locuiesc și eu nu cunosc adresa lui din străinătate.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:37, 27 Iulie 2024
Nu știe nimeni unde e, parintii lui, prieteni, Facebook? Apelati la un avocat, il veti cita prin mica publicitate.
O curiozitate am, cum l-ati prins sa va casatoriti acum o jumatate de an daca sunteti despărțiți de un an si 7 luni?
Sotul va fi citat in functie de informatiile pe care le furnizati dv. instantei, nu il cauta cineva pentru dv., il cautati dv. Daca nu il citati corect, nu e indeplinita procedura si dosarul poate avea probleme.
Vorbiti cu un avocat macar pentru procedura de citare, sa va ajute sa o faceti corect, dati toate informatiile, email nr telefon etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2024
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort..sotie plecata de aproape 2 ani din tara niculinu niculinu Buna ziua, Sotia mea a plecat acum 1 an si jumatate din tara, de atunci suntem despartiti, vreau sa ma duc la judecatorie sa depun dosarul de divort. Ea in ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa uneia din parti DORYN80 DORYN80 Buna ziua! As avea si eu nevoie de ajutor pentru o prietena cu privire la un divort. Persoana despre care va vorbesc in 1995 s-a casatorit in tara si ... (vezi toată discuția)
Divort intre cetatean roman si cetatean strain vioricahafsi vioricahafsi Buna ziua,situatia mea este urmatoarea, m-am casatorit in Algeria cu cetatean algerian,am transcris casatoria in Romania, acum 2 ani.Acum o luna, a obtinut ... (vezi toată discuția)