avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau să divorțez de soțul meu cu care am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau să divorțez de soțul meu cu care am fost căsătorită ...

Vreau să divorțez de soțul meu cu care am fost căsătorită o jumătate de an ,suntem separați in fapt de 1 an și 7 luni datorita faptului că el mi-a părăsit.Lucreaza în străinătate ,nu știu exact in ce tara și nu dorește să vina in tara pentru divorț la notar .Ce pot sa fac ? In cazul in care depun cerere de divorț la judecătorie unde i se trimite citația ? Menționez că el are adresa din buletin identica cu adresa la care locuiesc și eu nu cunosc adresa lui din străinătate.
Nu știe nimeni unde e, parintii lui, prieteni, Facebook? Apelati la un avocat, il veti cita prin mica publicitate.
O curiozitate am, cum l-ati prins sa va casatoriti acum o jumatate de an daca sunteti despărțiți de un an si 7 luni?
Sotul va fi citat in functie de informatiile pe care le furnizati dv. instantei, nu il cauta cineva pentru dv., il cautati dv. Daca nu il citati corect, nu e indeplinita procedura si dosarul poate avea probleme.
Vorbiti cu un avocat macar pentru procedura de citare, sa va ajute sa o faceti corect, dati toate informatiile, email nr telefon etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Am stat împreună doar o jumătate de an ,că să înțelegeți ,la căsătorie a luat numele meu iar după ce și-a făcut interesul m-a părăsit.Suntem despărțiți de 1 an și 7 luni,nu știu exact unde este in Italia sau Franța ,nu am păstrat legătura cu părinții lui,cunoștințe etc.

gi-jane2 a scris:

Nu știe nimeni unde e, parintii lui, prieteni, Facebook? Apelati la un avocat, il veti cita prin mica publicitate.
O curiozitate am, cum l-ati prins sa va casatoriti acum o jumatate de an daca sunteti despărțiți de un an si 7 luni?

Daca aveti avocat se ocupa acesta.
Citarea este vitala.
În funcție de susțineri se va face citarea.
De aceea va ziceam de avocat caci ei știu șmecheriile juridice.

București 2024
Inteleg ca nu agti pastrat legaturile, este insa necesar sa investigati, fie dv., fie angajati pe cineva. Poate fi avocat, insa poate fi si un detectiv particular si, cu datele de la acesta, puteti face actiunea fara avocat daca reusiti sa il gasiti.Trebuie sa aveti macar punctele de plecare. Cele doua investigatii sunt variante diferite (cea juridica si cea a unui detectiv), insa pot ajunge, ambele, la aceeasi finalitate, depinde insa de date.
Ultima modificare: Joi, 1 August 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat