avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat ca ofiter in armată 2 ani si 7 luni, dupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat ca ofiter in armată 2 ani si 7 luni, dupa care am ...

Am lucrat ca ofiter in armată 2 ani si 7 luni, dupa care am demisionat Școala militară 3 ani, armată 9 luni și 25 ani in civilie ca muncitor.Cum se calculează anii de vechime si dacă beneficiez de pensie militară si de pensie civilă. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie militara de serviciu macsimghe macsimghe Intrebare; am varsta de 55 ani si 6 luni.Stagiu armata =1 an si 6 luni,3 ani scoala militara,9 ani vechime ca ofiter activ in conditii speciale, la care se ... (vezi toată discuția)
Am facut armata 9 luni, scoala militara 3 ani, am lucrat ca ofiter ... Luca Iosif Luca Iosif Am facut armata 9 luni, scoala militara 3 ani, am lucrat ca ofiter 2 ani si 7 luni, la mina subteran am lucrat 9 luni, iar 20 ani am lucrat ca inginer civil. ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)