avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara! am născut în Norvegia in urma cu 3 luni ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara! am născut în Norvegia in urma cu 3 luni iară ...

Bună seara! am născut în Norvegia in urma cu 3 luni iară joi am primit certificatul de naștere cu numele de familie al soțului (nu suntem căsătoriți). Iar la numele părinților mi-o pus doar numele meu iar al soțului nu, mi-o pus că nu se cu cunoaște identitatea tatălui în schimb poarta numele lui de familie !Se poate călători cu el așa în România ?
Va mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2024
Erica Renata, utilizator

Alte discuții în legătură

Viza pentru romania romrom romrom Buna seara ,sunt casatorit ,in norvegia din 3 iulie 2011, sotia este din filipine si detine viza in norvegia pana in 2016 ,,am probleme cu inscrierea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in certificatul copilului dupa casatorie daniela2017 daniela2017 Buna seara!Acum 9ani am nascut o fetita in Italia,din pacate la momentul nasterii tatal copilului era plecat in deplasare iar copilul a luat numele meu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Adriana Eveline Adriana Eveline Am si eu o intrebare,sotul e plecat in afara iar eu am nascut in decembrie,trebuie sa fac certificatul celei mici,cum pot proceda? noi nefiind casatoriti! El ... (vezi toată discuția)