avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Abuz de încredere cu autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Abuz de încredere cu autoturism

Bună , mă confrunt cu o situație destul de încurcată va rog sa mă luminați dacă cunoașteți cazuri similare ...
Am procurat o mașină în anul 2022 primavara(in valoare de 8mii de euro) de la un bișnitar( domnul bișnitar a cerut fiscal de la Doamna care avea mașina, dar a pus el semnătura in locul meu) , după am mers cu contractele și fiscal pe numele meu și am declarat o la finanțe, dar la poliția rutieră nu am reușit să mai ajung sa depun actele că sa o treacă pe talon pe numele meu..între timp am împrumutat masina cuiva spre folosință cu toate actele in mașină inclusiv cartea(iar persoana respectiva a vândut-o altcuiva zicandu mi că i am vândut mașina...
Am depus plângere la poliție , am angajat și avocat și nu se rezolvă nimic de atâta timp, iar eu continuu sa plătesc impozit...
Ultimele informații de vara trecuta sunt că au găsit mașina că e înmatriculată cu fiscal falspe alt judet...de atunci nimic....

Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2024
newlife94, utilizator