avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa catre un cumparator care refuza sa o vada ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa catre un cumparator care refuza sa o vada inainte de semnarea actelor

Buna ziua,
As dori sa stiu daca eu, in calitate de vanzator al unui imobil, ma supun vreunui risc daca vand acest imobil unei persoane care nu il vizioneaza inainte de cumparare.
Pur si simplu, cumparatorul mi-a spus ca pozele pe care le-a vazut in anunt i-au fost suficiente. Eu am insistat de mai multe ori sa vina sa vada si in realitate, dar omul se declara foarte sigur pe evaluarea pe baza pozelor si nici nu doreste sa bata drumul pana la casa, care este la cateva ore distanta.
M-a rugat sa fac programarea la notar si mi-a spus ca plata va fi facuta conform legii, prin transfer bancar.
Poate respectivul cumparator, care pare ca are cunostinte foarte solide in domeniul legal prin profesia pe care o practica, sa urmareasca de fapt sa obtina ulterior cumpararii bani de la mine, prin invocarea existentei de vicii ascunse, sau orice altceva in sensul acesta?
Eu am fost cat se poate de transparenta si in anunturile postate pe internet, si cu pozele facute, doar ca nimic nu poate tine loc unei vizionari live.
Mentionez ca imobilul este o casa destul de veche, pretul este mic, insa nu m-am mai confruntat cu o astfel de ciudatenie, de aceea va rog sa ma ajutati si cu parerile dvs.

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse imobil LucaMoise LucaMoise Descoperire vicii ascunse imobil dupa semnarea unui ante-contract. Buna seara. In luna mai am vizionat impreuna cu reprezentantul unei agentii imobiliare ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse teren Vlad Vlad Vlad Vlad Buna ziua, am o intrebare Daca vand un teren intravilan , construibil, unde am si scos un certificat de urbanism unde scrie clar ca se poate face o casa pe ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumpărare autovehicul. Attilatanko Attilatanko Bună ziua. Am o problemă mai delicată sa ii spun așa,este prima oara cand mi se întâmplă,posibil des întâlnită în țară la noi și probabil și ... (vezi toată discuția)