avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ordin restrictie fata de vecin
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ordin restrictie fata de vecin

Bună seara. Pot cere ordin de restricție împotriva unui domn care locuiește la un vecin și de 2 ani ne face viata un calvar?.muzica la maxim..zilnic. amenințări telefonice..înjurături..obscenități. Deși a fost amendat de multe ori de politie nu pare afectat..însă ne face viata un calvar..Suntem 2 familii în aceasta situație. El are domiciliu în alta parte dar prefera sa stea aici lângă noi sa facă circ. Decât sa ne batem între noi..sa fie vreo tragedie..as prefera ca politia sa intervină și sa îl pună sa plece la casa lui..
Ultima modificare: Joi, 1 August 2024
constantin29, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenintari prin mesaje constantin29 constantin29 Buna ziua Pe strada mea s-au mutat niste oameni care fac zilnic chefuri cu muzica la maxim...de la ora 14.00 aproximativ pana la ora 20...21..sau si 23.30. ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniºtii publice grumette40 grumette40 Vecinul meu dă muzica la maxim apropae în fiecare zi . Am înţeles că pot anunţa poliţia numai dacă acest lucru se întâmplă ... (vezi toată discuția)
Vecin care da muzica foarte tare si stau la casa in curte si in casa aud muzica lui cam zilnic ingeconomist ingeconomist Buna ziua, Am un vecin care da muzica atat de tare cat o aud la mine in casa desi stau la casa si el sta la casa, nu mai vorbesc ca se aude in curte si in ... (vezi toată discuția)