avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua!Il am pe soțul meu care a primit o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua!Il am pe soțul meu care a primit o pedeapsă de 6 ...

Bună ziua!Il am pe soțul meu care a primit o pedeapsă de 6 luni cu suspendare 120 de ore în folosul comunității și 3 ani termen de supraveghere dar la momentul actual el este privat de libertate într-o altă țară dacă noi justificăm ca el este închis ce se întâmplă când se va întoarce în România?

Alte discuții în legătură

Revocarea suspendari neprezentare la intrevedere Ionut1996 Ionut1996 Buna ziua ,ma numesc Ionut am varta de 21 de ani , in urma cu 3 ani am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru furt. In tot acesta timp am prestat munca ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal - raspunderea penala a minorului chitz chitz Cine ma poate lamuri in urmatorul aspect: Ce aduce nou Codul Penal 2005 in privinta aspectelor ce tin de minoritate (de la raspunderea penala a minorului pana ... (vezi toată discuția)
Deducere din pedeapsa - ore folosul comunitatii Bașar Andrei Bașar Andrei Deducere pedeapsa - ore lucrate Buna ziua Vin cu o întrebare către dv. Cu privire la deducerea zilelor lucrate in folosul comunității din pedeapsa ... (vezi toată discuția)