avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Sunt proprietarul unei garsoniere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Sunt proprietarul unei garsoniere (persoana fizica) ...

Buna seara,
Sunt proprietarul unei garsoniere (persoana fizica) si am incheiat aseara un contract de inchiriere cu un chirias care a semnat pentru 12 luni. Urmeaza sa-l inregistrez la ANAF in termenul legal de cateva zile.

Astazi insa spune ca vrea banii inapoi atat pentru prima luna cat si pentru garantia de inca o luna, pentru ca nu are stampila si nr de inregistrare de la ANAF.

Contractul semnat prevede in caz de reziliere, acordul scris al ambelor parti, cu anuntarea partilor cu minim 30 zile inainte de plecarea chiriasului..

Cum trebuie sa procedez legal (mentionez ca ma terorizeaza cu apeluri si mesaje pe Whatsapp)? Conform contractului semnat aseara, poate iesi peste 30 de zile si ii voi restitui din garantie restul ramas dupa plata intretinerii si curentului pe luna in curs cand vor fi afisate cheltuielipe cu intetinerea si va veni factura la curent.

El zice ca nu are nici 24 de ore de cand a renuntat, de parca contractul semnat intre parti nu ar insemna nimic...

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt proprietarul unei garsoniere (persoana fizica) ... Gillyan Gillyan Buna seara, Sunt proprietarul unei garsoniere (persoana fizica) si am incheiat aseara un contract de inchiriere cu un domn care a semnat pentru 12 luni si ... (vezi toată discuția)
Garantie nerestituita sas80 sas80 Am stat cu chirie la o garsoniera pana in luna ianuarie 2009. A ramas o garantie de 220E. Inchirierea s-a facut doar in baza unui contract de la o agentie ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere garsoniera AnaStroe AnaStroe Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere pentru o garsoniera din Bucuresti fara a-l autentifica la notariat. Doar un contract de inchiriere de mana ... (vezi toată discuția)