avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună! Am 13 ani (îi fac în 2 luni) iar eu intru în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună! Am 13 ani (îi fac în 2 luni) iar eu intru în clasa ...

Bună! Am 13 ani (îi fac în 2 luni) iar eu intru în clasa VI-a iar părinții mei nu vor să mă de-a la un loc mai bun adică la o școală în oraș unde să pot învăța mai bine (eu locuiesc la sat) mi-e nu îmi place deloc școala la care sunt din motivele mele personale. Eu nu vreau să merg deloc la această școală din sat, altfel eu nu mai vreau să merg la școală . Aș putea să-mi dau părinții în judecată?
Dacă da anunțați mă cât mai repede!!!

Alte discuții în legătură

Va rog oferiti-mi un rapspuns 333 333 Deci...Sunt nou pe aici forumuri,am nevoie de niste raspunsuri si va rog sa ma ajutati :(( Eu locuiesc in judetul cluj si prietena mea e din judetul ... (vezi toată discuția)
Transfer interjudetean persoana minora 333 333 Am scris acest subiect si pe \"Dreptul familiei sau probleme juridice de familie\" dar din data ce intrebarile mele necesita cunoasterea anumitor drepturi am ... (vezi toată discuția)
As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei ... MarianaB072 MarianaB072 As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei acțiuni legale contra unei instituții de învățământ private. Situația a fost ... (vezi toată discuția)