avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pentru o societate care comercializeaza produse de tip ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pentru o societate care comercializeaza produse de tip EEE si ...

Pentru o societate care comercializeaza produse de tip EEE si nu este producator, importator sau orice fel de persoana juridica care introduce astfel de produse in piata romaneasca, trebuie sa afiseseze pe factura mesajul: contine timbrul verde si valoarea acestuia? Si daca da, trebuie tinuta evidenta contabila a timbrului verde prin contul 447, care nu intra in costul marfii? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru verde RobertR RobertR Buna ziua. Va rog, ajutor! O firma la care tin contabilitatea a facut import de aparate electrice din 2010 pana in prezent si nu a aplicat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Certificari iuliana bogdan iuliana bogdan buna.am o firma care se ocupa cu comert calculatoare.v-as ruga sa imi spuneti daca am nevoie de ceva certificari pentru firma,am inteles ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Timbrul verde ContSters83016 ContSters83016 AS FI RECUNOSCATOARE DACA CINEVA CARE CUNOASTE LEGIILE POATE S AIMI DEA CAT MAI MULTE INFORMATI DESPRE TAXA VERDE SI ANUME -CINE ESTE OBLIGAT SA O PUNA ... (vezi toată discuția)