avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scuter blocat in baza de date RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scuter blocat in baza de date RAR

Buna ziua, am si eu nevoie de o indrumare, am cumparat online din franta un scuter iar cand am fost la rar acesta a fost respins si blocat in baza lor de date. motivul fiind urmatorul:

motociclul in cauzã a fost respins la activitatile solicitate din cauza neconformitatilor constatate la identificarea acestuia: numărul de identificare este poansonat neconform, suportul numärului de identificare prezint urme de interventii mecanice nautorizate, iar plăcuta
constructorului lipseste.

Având in vedere cele de mai sus, RAR ar putea continua activitatile specifice n conditiile in care organele abilitate (organe de urmãrire penala, parchete sau instante de judecat) stabiles identitatea vehiculului si dispun in sarcina institutiei noastre poansonarea numărului de identificare si eliberarea documentelor necesare inmatricularii acestui vehicul.

am urmatorele intrebari:
1. Unde trebuie sa ma adresez si este nevoie de avocat
2. Imi puteti recomanda un avocat specializat pe asa ceva , daca e cazul
3. pe timpul solutionarii dosarului, scuterul o s fie retinut?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Inmatriculare vehicul declarat furat andreeaelenab andreeaelenab Buna ziua, Anul trecut am achizionat un vehicul care s-a demonstrate a fi furat din Franta. Vehiculul se afla inca in posesia mea fara posibilitatea de a o ... (vezi toată discuția)
Vehicul respins la rar la identificare robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Societatea noastră a achiziţionat o remorcă din Germania. Când ne-am prezentat la RAR pentru înmatriculare, aceştia au constatat că seria ... (vezi toată discuția)
Transcrierea dreptului de proprietate auto de la o persoana juridica la o persoana fizica istoichina istoichina Doresc sa transcriu dreptul de proprietate al unui vehicul de pe firma tatalui meu pe numele meu. Imi puteti spune va rog de ce acte am nevoie si ce procedura ... (vezi toată discuția)