avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parchetul omite intentionat acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parchetul omite intentionat acte

Parchetul omite intentionat acte din dosarul trimis la Judecatorie

Buna ziua. Am facut plangere la Judecatorie impotriva clasarii dosarului de parchet. Dosar in care eu sunt parte vatamata. Am cerut acces electronic la dosar. La consultarea dosarului electronic, practic nu sunt acte aproape deloc. Nu vad cum orice judecator bine intentionat, daca exista asa ceva, se poate pronunta pe putinele acte care le-a trimis parchetul. Ce se poate face?
Ca si paranteza. Dosarul a fost clasat pe motiv ca in trei ani de zile parchetul nu a reusit sa obtina un act cu semnatura mea falsificata, pe motiv ca actele respective au fost arhivate - desi nu trecusera 5 ani cum cere legea, si in plus acum un an cand am consultat dosarul la politie exista un document cu semnatura mea falsificata. Nu am facut copie pentru ca nu am crezut ca am de a face cu alti infractori. Nu am crezut ca oameni ai legii se pot cobora asa de jos incat sa distruga probe numai de dragul de a le iesi statistica cu dosarele ... Inca o data, ce se poate face?
Ultima modificare: Marți, 13 August 2024
Manuela Rășină, administrator