avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nedreptate primarie - cui ma adresez? Vecin, propritar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nedreptate primarie - cui ma adresez? Vecin, propritar fond inferior, ...

Nedreptate primarie - cui ma adresez?
Vecin, propritar fond inferior, teren inclinat cu risc de inundatii din ploi, inalta nivelul curti cu 1,5 m pana-n gardul de delimitare, fara autorizatie sau proiect, riscand sa fiu inundat din ploi, sa fiu prins ca intr-o potcoava, fara a mai da voie apelor din ploi sa se scurga la vale.
M-am adresat primariei in urma cu 4 ani si acum cand continua lucrarea, urmand s-o finalizeze, dar nu s-a luat nicio masura. Am fost si la Inspectoratul pentru constructii cu plangere si poze, inspectorul mi-a dat dreptate spunandu-mi ca sigur nu are autorizatie pentru asa ceva, si mi s-a spus ca daca las plangerea la ei, acesta o trimite tot la primarie.
Pana la judecata ce mai pot face, cui sa ma adresez, ca vecinul sa nu inchida complet valea de scurgere a apei, sa nu fiu pus in fata faptului implinit, dupa aceea greu se va putea reveni la o situatie normala, chiar daca castig in instanta.
Multumesc.