avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Continuare contract pensionar angajat la stat. Bună ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Continuare contract pensionar angajat la stat. Bună ziua. Este legala următoarea situație? Pensionar,65 ani, ...

Bună ziua. Este legala următoarea situație? Pensionar,65 ani, angajat la primărie cu continuarea activității după pensionare,contractul expiră în decembrie 2024. Actualul primar, care nu mai continua activitatea, poate semna un nou contract pentru un an, în septembrie, înainte de finalizarea mandatului lui? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog să mă lămuriți în următoarea situație ... Lidum Lidum Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți în următoarea situație : Din anul 2021, am decizie de pensie la limită de vârstă, nespusă în plată. (nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem un salariat pensionar care in luna august implineste ... emilia.curca emilia.curca Buna ziua, Avem un salariat pensionar care in luna august implineste 68 de ani si o salariata pensionara care tot in luna august implineste 70 de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt femeie, am 62 ani împliniți in februarie 2024, ... Golf4.2000 Golf4.2000 Bună ziua! Sunt femeie, am 62 ani împliniți in februarie 2024, sunt pensionara la limita de vârstă ( pt.ca am avut grupa ) din 2020. După ce am ieșit ... (vezi toată discuția)