avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In 2006 bunicul a decedat, iar in 2007 am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In 2006 bunicul a decedat, iar in 2007 am facut succesiunea ...

Buna ziua! In 2006 bunicul a decedat,iar in 2007 am facut succesiunea dupa dansul , la vremea aceea eu eram minora si nu stiu ce acte a dus bunica pentru succesiune. Mentionez ca tatal meu a decedat inaintea bunicului si il locul lui am intrat eu la taxa de succesiune. Anul acesta a decedat si bunica si am vrut sa facem taxa de succesiune si dupa ia, dar la notar ni sa spus ca nu se poate face succesiunea, deoarece nu are acte la casa , doar chitanta de mana. Intrebarea mea este , cum in 2007 sa putut face taxa de succesiune , iar acum nu o putem face? Avem si certificate de mostenitor de pe urma bunicului
Cel mai recent răspuns: leonardy44 , utilizator 09:03, 20 August 2024
Întrebați notarul la care ați dezbătut succesiunea în 2007.
Din pacate a iesit la pensie si nu mai pot lua legatura cu dansa. Momentan am depus cerere la Camera notarilor publici pentru a lua copii de pe actele care au fost depuse atunci, dar exista posibilitatea sa nu mai fie nici acolo , deoarece au trecut mai mult de 10 ani de atunci.
La primăria de unde aparțineți ați întrebat? Poate dețin ceva acte

Andreeadominicraisa a scris:

Din pacate a iesit la pensie si nu mai pot lua legatura cu dansa. Momentan am depus cerere la Camera notarilor publici pentru a lua copii de pe actele care au fost depuse atunci, dar exista posibilitatea sa nu mai fie nici acolo , deoarece au trecut mai mult de 10 ani de atunci.

Se poate si de la primarie sa scot acte?
Un certificat fiscal sa vedeți ce bunuri sunt pentru succesiune

Andreeadominicraisa a scris:

Se poate si de la primarie sa scot acte?