avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna seara. Am și eu o întrebare. Fiul meu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna seara. Am și eu o întrebare. Fiul meu locuiește din 2020 ...

Buna seara. Am și eu o întrebare. Fiul meu locuiește din 2020 in alta localitate,in chirie. La noi in sat se plătește taxa de salubritate( gunoiul) la primărie. Acum mi au cerut să duc pe lângă contractul de închiriere al fiului care dovedește că locuiește în altă localitate și un contract sau ceva dovadă că plătește gunoiul acolo. E normal așa ceva?

Alte discuții în legătură

Primăria mi-a mărit taxa de salubritate nejustificat, adăugând la calcul soția și copiii deși ei au domiciliul în oraș și vin aici ocazional. este legal ce s-a făcut? mihai lupu mihai lupu Buna ziua, Am aflat astazi ca am de plata la primarie o taxa de salubritate pt 3 persoane suplimentar contractului meu de salubritate, din februarie 2017 - ... (vezi toată discuția)
Inchiriere tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog frumos, as dori o parere avizata asupra urmatoarei chestiuni: in apartamentul surorii mele a locuit o familiede tineri. Nu au incheiat ... (vezi toată discuția)
Plata impozite garsoniera inchiriata ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, scurt si la obiect. Sora mea, sta in chirie. Cine trebuie sa suporte achitarea taxei de salubrizare, si a impozitelor aferente garsonierei unde ... (vezi toată discuția)