avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, incerc sa gasesc o solutie la urmatoarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, incerc sa gasesc o solutie la urmatoarea situatie ...

Buna ziua, incerc sa gasesc o solutie la urmatoarea situatie :
sunt administrator si asociat unic la doua Srl-uri (o firma este cu impozit pe profit si una inca micro) si am urmatoarea problema : Pe prima firma se apropie de scadenta o plata mare si nu am lichiditate , dar am lichiditate in a doua firma , cum pot face cel mai simplu si legal sa transfer lichiditatea dintr-o firma in alta pentru a putea platii rata scadenta la un contract? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ce fac cu micro-ul din moment ce ma apropii de plafonul de 65k euro ovilazar ovilazar Buna seara, O sa incerc sa fiu scurt. Lucrez de-acasa, am un SRL micro a carui cifra de afaceri bate inspre cei 65k euro unde m-ar trece la platitor. La cum ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un imobil prin credit pe srl (micro). Mytro Mytro Buna ziua, Am achizitionat un imobil prin credit pe SRL (micro) si i-am schimbat cu acordul asociatiei de proprietari destinatia ca punct de lucru (la fel ... (vezi toată discuția)
Modalitatile legale de a scoate bani din firma CristinaFComan CristinaFComan Buna ziua Va rog sa imi spuneti unde sa ma uit mai exact in legislatie pentru a gasi modalitatile legale de a scoate bani din firma. Pentru mine acest aspect ... (vezi toată discuția)