avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un răspuns la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea ...

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea problema : vecinul meu a construit un coteț pentru porci lipit de gardul de hotar este imposibil sa aerisesc casa sau să stau în curte . A-și dori să știu la ce distanta de gardul de hotar poate constitui cotețul de porci și ce lege se poate aplica.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Litigiu de coabitare cu un vecin Moldovanu73 Moldovanu73 Locuiesc într-o comună la casă particulară. Casele din zonă sunt construite la o distanţă de cca 10 m. faţă de gardul cu poarta de acces în curte. ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin fose septice si cotete de gaini vidaalexandra vidaalexandra Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema . Vecina si-a construit casa acum un an la 2 M distanta de gard unde eu am cotetele la pasari si la ... (vezi toată discuția)
Contestatie dispozitie garda de mediu catalincata91 catalincata91 garda de mediu a venit la noi ca urmare a sesizarii unei vecine cu privire ca poluam chimic aerul si apa acesteia din fantana. Noi avem o latrina la 3 metri ... (vezi toată discuția)